La Grande Partenza 2020 Budapest

La Grande Partenza Giro 2020 Boedapest

Vandaag wordt ‘La Grande Partenza‘ bekend gemaakt. Welke etappes zullen er worden verreden in Boedapest Hongarije. Afgelopen jaar La Grande Partenza in Bologna, regio Emilia-Romagna.

Route

De route is van groot belang. Blijven we in Hongarije, of gaan we via Sloveniƫ terug naar Italiƫ? Dit heeft grote impact op het reisschema en daarom de mogelijke transfers van de renners. Daarom zijn we extra benieuwd!!

Wijn

De keuze voor Hongarije kan ons wel smaken. Een land met een prachtige wijnhistorie, zoals de famueze Tokaji wijnen. Er is ondertussen weer een echte revival gaande met prachtige wijngebieden, maar meer daarover, zodra we de routes weten!

Promo La Grande Partenza Budapest
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram