Wildcard voor Nippo Vini Fantini

Wielerploeg Vini Fantini

Het wijnhuis Farnese Vini uit de Abruzzen is al jaren sponsor van een wielerploeg en krijgt als Italiaanse ploeg vanzelfsprekend een wildcard voor de Giro d’Italia. Zou je denken, maar vorig jaar grepen ze naast deze felbegeerde startplek en moesten tandenknarsend toekijken. Voor 2019 is het daarom een zegen dat ze weer mogen starten.

Wijnhuis Farnese Vini

Mede door de wildcard, krijgen wij er ook een sponsor bij, namelijk het wijnhuis Farnese Vini. Geweldig nieuws voor ons ook. In etappe 7 gaan de renners van Vasco naar l’Aquila. De stad die de laatste jaren 2 keer werd getroffen door een aardbeving. Goed voor de stad dat de Giro er blijft komen en hopelijk profiteert de stad er dan ook van.

We gaan jullie de komende maanden meer bekend maken met de wijnen van Farnese Vini. Etappe 7 wordt dus gesponsord door hen en dan hebben jullie kans om een van deze wijnen te winnen.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram